madebythnks@gmail.com

Over THNKS

Hoooi! Mijn naam is Miriam Luitwieler en ik ben dus het gezicht achter THNKS! 

Tof he? Dat ik dit kan doen! Althans dat vindt ik. Ik vindt het echt onwijs leuk om feestjes nog net iets gezelliger te maken, net een extra touch te geven. Ik houdt van feestjes met veel sfeer, waar de liefde van af spat!! Ik wordt daar zoooo blij van! 

Als klein meisje telde ik de dag na mijn verjaardag, al weer af naar de volgende verjaardag. Ik geniet van feestdagen en de gezelligheid die het met zich mee bracht. Ik denk dat ik dit heb meegekregen van mijn ouders, zij haalde ook altijd alle toeters en bellen uit de kast en maakte deze momenten bijzonder. Nu vindt ik het zelf ook belangrijk, bijzondere dagen wil ik niet zomaar voorbij laten gaan want vieren is belangrijk!

Dus een tip: Every party needs a little sparkle* Maak speciale dagen bijzonder en geniet!  

Nu denk je misschien THNKS? Waarom THNKS? Het begon allemaal met het maken van bedankjes, deze plaatste ik op Facebook en ineens kreeg ik een heleboel aanvragen. Dit was zo leuk, dat ik THNKS begon. THNKS - Bedankjes, Bedankjes - THNKS: snapt u hem? Omdat ik altijd net iets anders dan een ander wil doen, bedacht ik het bedankjesbuffet, een buffet vol bedankjes waarbij gasten hun eigen bedankje mogen uit kiezen, Hoe gaaf is dat! Dit sloeg aan! En de eerste finishing touch van feestjes was een feit! Toen ik in 2015 werd gevraagd om een bruiloft te stijlen was het hek van de dam, dit is wat ik wil! Zo gaaf! En dus doet THNKS ook weddingstyling. Wat houdt dit dan precies in? Eigenlijk een heleboel! Ik verzorg de kleine aankleding op bruiloften en feesten, echt de finisching touch. Bedankjes, bedankjesbuffetten, versiering, tafelaankleding, candytables, gastenboeken, gifttabels, goodiebags. Het delen van mijn creativiteit vind ik ook heel erg leuk, daarom geef ik ook hippe workshops en kinderfeestjes. Een handig concept voor de drukke ouder is het all inclusive kinderfeestje, van de uitnodiging tot het snoepzakje, alles zit inbegrepen en wordt geregeld. Om het nog gekker te maken: handletteren vindt ik ook heel gaaf om te doen! Dus dit doe ik ook bij winkels en bedrijven! Kortom ik ben een creatieve duizendpoot en ben ook zeker in voor nieuwe ideeen dus laat het me vooral weten! 

Ben je benieuwd, wil je meer over THNKS weten kijk dan lekker rond of neem eens contact met mij op! Lijkt me gezellig!

Liefs Miriam